Haarmodelijn “TWIST” (Voorjaar 2021)

Beleef lol met je haar!

Nijmegen,1 Mei 2021 – Gun je jezelf dit voorjaar een fantastische nieuwe look. Met de nieuwe Haarmodelijn voorjaar/zomer 2021 heeft Friendly Hairdesign inspiratie in overvloed om jouw look een geweldige TWIST te geven: helemaal 2021, maar met een vleugje 70’s.

Zo lekker, dat haar dat lekker vrij om je heen beweegt en steeds weer precies goed terug valt. Alsof het een geheugen heeft! Het geheim? Bij Friendly Hairdesign knipt Karin jouw haar in verschillende lagen, waarbij zij speelt met geometrische vormen. Een beetje zoals Piet Mondriaan dat deed in de kunst, gecombineerd met wat inspiratie uit de jaren 70. Of je nu gaat voor kort, lang of daar tussenin: met deze haarmodelijn heeft Friendly Hairdesign kapsels op iedere lengte, die passen bij jouw individuele stijl.

Slim kleuren

Via een slimme kleuring kan Karin van Friendly Hairdesign precies de tint creëren die bij je past. Heb je nog geen kleuring, maar wel zin in iets nieuws? Kies dan voor een trendy combinatie van goudblond en koel asblond: dé hit van deze zomer!

In een handomdraai

Onder het coronamotto ‘support your locals’ maak je je nieuwe look natuurlijk helemaal af met de kwalitatieve stylingproducten die je nu gelukkig weer bij Friendly Hairdesign kan kopen. Voorzien van deskundig en persoonlijk advies:  Door gebruik van de juiste producten en het vakkundige knip- en snijwerk van Karin bij Friendly Hairdesign geef je je nieuwe look in no time een andere twist. Hoe leuk is dat? Dus vier de vrijheid, do the twist!