Haarmodelijn “REMIX” (Najaar 2021)

Ga lekker los en doe je haar in the mix!

 

Komend trendseizoen kun je bij Friendly Hairdesign helemaal in the mix. Karin Meijs van Friendly Hairdesign heeft de  inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingtechnieken) uit de seventies en eighties letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies: net als in de muziek. Het resultaat? Een swingende look waarmee je gezien wilt worden. Right on!

Remix is een mix van allerlei technieken en stijlen. Dat maakt dat je haar dit najaar absoluut geen beperkingen heeft en dat je helemaal los kunt gaan. Supervrije haircuts, hippe kleuren en megaveel textuur: de nieuwe trendcollectie heeft uitdagende en uitgesproken kapsels voor jouw persoonlijke remix. Vind je de modellen uit de collectie iets te heftig? Met andere kleuringen en styling maakt Karin van Friendly Hairdesign eenvoudig je eigen mix die helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Variaties op een thema

Mooi voorbeeld: een kapper kamt vaak eerst scheidingen in je haar voordat hij knipt. Bij REMIX gaat Karin spelen met die scheidingen, zodat het haar op een nieuwe manier valt als het geknipt is. Hoe gaaf is dat? Komend seizoen zijn ook pony’s opvallend aanwezig in allerlei vormen en stijlen: van microkort tot superlang .Karin van Friendly Hairdesign kijkt graag samen met jou wat bij jou past.

Wow-kleuren

Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom heeft Karin Meijs  voor REMIX veel uitdagende tinten in huis. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. Zij nodigt je uit om samen naar hartenlust te experimenteren met deze wow-kleuren. Door de tijdelijke houdbaarheid van de tinten kun je eenvoudig wisselen en uitproberen; Karin Meijs van Friendly Hairdesign adviseert je graag. Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, er zijn tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel.

Give it a try

De trendkapsels van REMIX hebben ook gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook voor de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Ook zo’n omvorming is er na zo’n acht tot tien weken weer uit. Dus give it a try!

Helaas kun je nog niet uit je dak gaan in de clubs, op festivals of andere feestjes. Maar als hair dj doet  Karin Meijs van Friendly Hairdesign graag jouw haar in de REMIX!