Haarmodelijn “Vibes” (Voorjaar 2022)

Op naar de summer of love!

Het belooft een uitbundige zomer te worden, met veel te beleven en vooral: veel te genieten, samen met iedereen die je lief is. Nothing but good vibes! Bij Friendly Hairdesign gaat ook de haarmode komend seizoen helemaal los, met veel beweging en ongeremd spelen met kleur.

 

Ik laat jou shinen

Weg met die controle, er kan en mag weer van alles. Dat maakt dit het perfecte moment voor een vrolijke en optimistische nieuwe look! En daarvoor ben je bij mij natuurlijk helemaal aan het goede adres. De vijf positieve trendkapsels uit VIBES, de haarmodelijn voorjaar/zomer 2022, vormen voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron om jou dit voorjaar te laten shinen.

 

Volop beweging

Alles gaat weer bewegen en dus ook jouw haar. Dat doe ik door kortere lagen in je haar te slicen, waardoor het direct meer textuur krijgt. Die beweging benadruk ik door expressieve kleurschakeringen, waarvoor ik verschillende combinaties van technieken gebruik. En toners, want die zijn ook dit seizoen onmisbaar. Deze snelle semi-permanente kleuringen (slechts 10 minuten inwerktijd!) zijn geweldig om accenten mee te zetten en nuances aan te brengen in je haar. Voor de trendkapsels uit VIBES werk ik vooral met toners die een trendy violette ondertoon hebben en met zand- en goudtinten.

 

Lekker losgaan

Ook wat styling betreft kun je echt helemaal losgaan. Ik laat je graag zien hoe je met vernuftige technieken je haar meer volume en ondersteuning geeft. Of laat je haar gewoon aan de lucht drogen en houd het lekker los, met alleen een kwalitatief goed finishingproduct om het lang in model te houden. Moeite met kiezen? Ik adviseer je graag. 

 

Dus: zie ik je binnenkort in mijn salon?

Met positieve groet,
Karin Meijs

Friendly Hairdesign