Kapper Nijmegen

Friendly Hairdesign

Maak direct uw afspraak

Dé kapsalon in nijmegen

Voor hem en haar

Friendly Hairdesign heeft een breed scala aan behandelingen en producten om aan uw behoeften te voldoen. Van klassieke kapsels tot geavanceerde kleuringen, ik ben ervaren en gepassioneerd om van iedere coup iets spectaculairs te maken!

Maak direct uw afspraak

nieuw & fris kapsel

Een kapsel dat bij u past!

Bent u klaar voor een verandering in uw kapsel? Zoek dan niet verder! Friendly Hairdesign is een kapper in Nijmegen die luistert naar uw behoeftes en wensen. Samen komen we tot het perfecte kapsel voor u. Gebasseerd op uw behoeften, ondersteund door mijn ervaring en kennis van het vak. Klaar om uw kapsel een boost te geven? Maak direct een afspraak

Laat u inspireren

Reviews

Wat andere klanten zeggen

Gerda Klievink
Gerda Klievink
Karin is behalve n plezierige kapper ook in haar vak heel goed
Anne Greet
Anne Greet
Na weer een heel fijn en gezellig contact met Karin ging ik weer ontzettend blij en tevreden de deur uit met geknipt en geparmanent haar. Karin is professioneel en deskundig, luistert goed naar de wensen die je hebt en kijkt ook goed naar wat past bij jou en je haar.
Senna SS
Senna SS
Zeer tevreden! Echt een aanrader! Mijn haren zijn van onderaan donker naar heel mooi as kleurig geverfd met precies het resultaat als hoe ik het wou. Al is dit een moeilijk proces. Enorm gast vrij en kijkt naar alle opties met een eerlijk advies. Ik kom zeker vaker!
afsaneh khadivi
afsaneh khadivi
Gisteren was ik voor het eerste keer bij deze kapsalon. . Karin heeft een warme en vriendelijke gedrag. ze neemt de tijd voor je en luister naar je. Je krijgt advies van haar voordat ze iets aan je haar doet . Ik ben heel blij met mijn kapsel.
Florence Kwee
Florence Kwee
Ik ben een paar weken geleden geknipt door Karin. Ik was en ik ben nog steeds super blij met mijn kapsel! Professioneel en ze weet waar ze het over heeft. Ieder geval ben ik blij dat ik vanaf nu een vaste kapper heb!
Eveline R
Eveline R
Heel fijne kapper, een fijne sfeer in de salon. Karin nam de tijd om mijn wensen te bespreken en ik ben tevreden over het resultaat.
Chaina Beer
Chaina Beer
Een kapster die je met alle plezier wilt helpen, om samen tot een kapsel te komen, waar jij tevreden mee de deur uitgaat! Zelfs als je het wat minder leuk vind om naar de kapper te gaan, zorgt ze er voor dat je met een glimlach vertrekt. Ik ben super tevreden en goed geholpen door Karin!
Geeske ter Wal
Geeske ter Wal
1 woord geweldig zijn weinig kappers die echt luisteren naar je wensen maar Karin is echt bijzonder goed er komt geen ander kapper meer aan ons haar dank dank je wel je maakt echt dromen waar zonder te overdrijven......

Ervaar het zelf

Maak een afspraak

bent u toe aan een nieuwe look? Of moet uw kapsel bijgewerkt worden? Maak dan direct een afspraak bij Friendly Hairdesign en ervaar direct de kwaliteit van een "Friendly" behandeling!

Maak direct uw afspraak