Kapper Nijmegen

Friendly Hairdesign

Maak direct uw afspraak

Dé kapsalon in nijmegen

Voor hem en haar

Friendly Hairdesign heeft een breed scala aan behandelingen en producten om aan uw behoeften te voldoen. Van klassieke kapsels tot geavanceerde kleuringen, ik ben ervaren en gepassioneerd om van iedere coup iets spectaculairs te maken!

Maak direct uw afspraak

nieuw & fris kapsel

Een kapsel dat bij u past!

Bent u klaar voor een verandering in uw kapsel? Zoek dan niet verder! Friendly Hairdesign is een kapper in Nijmegen die luistert naar uw behoeftes en wensen. Samen komen we tot het perfecte kapsel voor u. Gebasseerd op uw behoeften, ondersteund door mijn ervaring en kennis van het vak. Klaar om uw kapsel een boost te geven? Maak direct een afspraak

Laat u inspireren

Reviews

Wat andere klanten zeggen

sterre coolen
sterre coolen
Enorm leuke en fijne ervaring! Fijne tips, leuke gesprekken en waar je natuurlijk voor komt geweldig geknipt.
Babette
Babette
Goede kapster , zeer vriendelijk en meedenkend. Goed overleg en mijn haar zit altijd weer geweldig als ik er vandaan kom. Houd goed rekening met het type haar en hoe dat valt.. en wat bij je past. Zelfs dik krullend/golvend haar weet ze raad mee en laat het weer mooi krullen..
Belinda Warringa
Belinda Warringa
Heb weer een fantastische coupe , precies zoals ik wilde ! Maar, dat is normaal bij Karin ! 🥰🥰
yil ege
yil ege
Hele leuke en lieve kappster. Heeft mijn lange dikke haren heel mooi geknipt, bleef een hele lange tijd in model.
Senna SS
Senna SS
Zeer tevreden! Echt een aanrader! Mijn haren zijn van onderaan donker naar heel mooi as kleurig geverfd met precies het resultaat als hoe ik het wou. Al is dit een moeilijk proces. Enorm gast vrij en kijkt naar alle opties met een eerlijk advies. Ik kom zeker vaker!
afsaneh khadivi
afsaneh khadivi
Gisteren was ik voor het eerste keer bij deze kapsalon. . Karin heeft een warme en vriendelijke gedrag. ze neemt de tijd voor je en luister naar je. Je krijgt advies van haar voordat ze iets aan je haar doet . Ik ben heel blij met mijn kapsel.
Gerda Jacobs
Gerda Jacobs
Afgelopen dinsdag voor het eerst mijn haar laten knippen bij Karin. Ik ben erg blij met mijn nieuwe coupe. Het is mooi en zorgvuldig geknipt. Karin neemt de tijd voor je, luistert goed naar wat je wilt en denkt mee over de mogelijkheden van je haar en wat past bij de vorm van je gezicht en hoofd.
Geeske ter Wal
Geeske ter Wal
1 woord geweldig zijn weinig kappers die echt luisteren naar je wensen maar Karin is echt bijzonder goed er komt geen ander kapper meer aan ons haar dank dank je wel je maakt echt dromen waar zonder te overdrijven......

Ervaar het zelf

Maak een afspraak

bent u toe aan een nieuwe look? Of moet uw kapsel bijgewerkt worden? Maak dan direct een afspraak bij Friendly Hairdesign en ervaar de kwaliteit van een "Friendly" behandeling!

Maak direct uw afspraak