Kapper Nijmegen

Friendly Hairdesign

Maak direct uw afspraak

Dé kapsalon in nijmegen

Voor hem en haar

Friendly Hairdesign heeft een breed scala aan behandelingen en producten om aan uw behoeften te voldoen. Van klassieke kapsels tot geavanceerde kleuringen, ik ben ervaren en gepassioneerd om van iedere coup iets spectaculairs te maken!

Maak direct uw afspraak

nieuw & fris kapsel

Een kapsel dat bij u past!

Bent u klaar voor een verandering in uw kapsel? Zoek dan niet verder! Friendly Hairdesign is een kapper in Nijmegen die luistert naar uw behoeftes en wensen. Samen komen we tot het perfecte kapsel voor u. Gebasseerd op uw behoeften, ondersteund door mijn ervaring en kennis van het vak. Klaar om uw kapsel een boost te geven? Maak direct een afspraak

Laat u inspireren

Reviews

Wat andere klanten zeggen

Rob Holtslag
Rob Holtslag
In de stad Nijmegen, daar zit een plek zo fijn, waar knippen meer is dan een lijn. Friendly Hairdesign, naam zo warm en zo helder, daar wordt elke klant behandeld als een welkome weldoener. Karin, met handen zacht en vaardig, begroet je bij de deur, geen afspraak nodig, hier geen lange wachturenzeur. Een plek waar vragen en wensen worden gerespecteerd, waar elke lok en krul wordt geëerd. "Wat wilt u vandaag?" zo klinkt het vriendelijk verzoek, professioneel en attent, geen standaard knipbezoek. Ze luisteren, knippen, met precisie en flair, je verlaat de stoel tevreden, met een prachtig nieuw haar. Thuisgekomen, een blik in de spiegel, een glimlach zo breed, geen moment van twijfel, geen spoortje van leed. De prijs? Meer dan redelijk, geen cent te veel gevraagd, voor een service zo grandioos, hartelijk en onbevraagd. Dus hier een ode aan Friendly, in Nijmegen zo bekend, waar elke knip een kunstwerk is, en elke klant een vriend. Karin en haar team, met hun gouden scharen hand, hebben mijn hart gewonnen, en mijn haar prachtig verpand
Theo Duppen
Theo Duppen
zeer leuk en schoon, een echte aanrader, en vakkundige behandeling.
Dennis Vriens
Dennis Vriens
Het moment dat je de zaak binnenstapt is het even helemaal relaxed afschakelen. Goed advies, technisch topbehandeling maar ook pittige koffie, en een goed gesprek, rust. Bijna een wellness-behandeling.
K.
K.
35 euro voor een knipbeurt voor mannen is niet heel erg 'friendly' als je het mij vraagt.
Anita Plate
Anita Plate
Wat een verademing mijn eerste kappersbezoek aan Karin. Overleg, kijken en gezien worden. Een hoofdmassage bij de wasbak. Ik ben zooooo tevreden!!!
Karina Cornelissen
Karina Cornelissen
Goed advies, goede uitvoering en een gezellige huiselijke kapperszaak.
Yuri Geelen
Yuri Geelen
De naam geeft het weg, super vriendelijk. Veel goede tips en advies ook gekregen en je wordt erg betrokken voor het resultaat.
Rosalie Jansen
Rosalie Jansen
Heel vriendelijk en fijn geholpen. Ben heel blij dat mijn highlights nu wel gepakt hebben!

Ervaar het zelf

Maak een afspraak

bent u toe aan een nieuwe look? Of moet uw kapsel bijgewerkt worden? Maak dan direct een afspraak bij Friendly Hairdesign en ervaar de kwaliteit van een "Friendly" behandeling!

Maak direct uw afspraak