Over Friendly

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij bovenaan. Vertel mij uw wensen en mijn passie en creativiteit komt tot leven. 
Door mijn productlijn van Sassoon en Seb Man kan ik u de behandeling bieden die voldoet aan uw wensen. Een heerlijke treatment om het haar weer te laten shinen, tot een perfecte kleuring om een totaal nieuwe look te creëren. En dan heb ik het nog niet eens over coupevorming gehad……

Door verschillende kniptechnieken toe te passen in uw haar creëer ik een goede coupe die past bij uw gezichtsvorm. Met de styling en de daarbij behorende juiste producten voor uw haar geef ik uw coupe de juiste accenten en stevigheid zodat u van de styling een aantal dagen plezier kunt hebben. Een goede verzorging van het haar om de kwaliteit en gezondheid op peil te houden eindigt natuurlijk niet bij het verlaten van de salon. Ik sta altijd voor u klaar om u van advies te voorzien van de juiste producten voor uw haar tijdens thuisgebruik.

En wilt u uw verwenmoment nog verder uitbreiden combineer uw behandeling dan met een bezoek aan Beauty salon Men & Women’s care gelegen in hetzelfde pand.

Dus maak nu de afspraak!
Tot snel

Topstyliste Karin Meijs
Friendly Hairdesign