Over Friendly

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij bovenaan. Vertel mij uw wensen en mijn Passie en Creativiteit komt tot leven. Door de natuurlijke haarverzorgings-producten van WeDo en de hoogwaardige kwaliteitsproducten van System Professional kan ik u de behandeling bieden die voldoet aan uw wensen. Een heerlijke treatment zonder sulfaten, siliconen en parabenen of kiest u een keratine versterkende behandeling om de conditie van het haar te optimaliseren? 

Wij bieden een assortiment met recyclebare en vegan producten voor haar en huid, gecertificeerd door de Vegan Society en Cruelty Free International. Elk product is in samenwerking met wetenschappers van professionele haarverzorgingslaboratoria ontworpen om professionele prestaties te leveren met een minimalistische aanpak, waarbij alleen datgene wordt behouden wat nodig is om de voordelen te leveren. Zonder sulfaten, zonder siliconen, zonder kunstmatige kleurstoffen.  

En dan heb ik het nog niet eens over coupe vorming gehad met de daarbij behorende stylingtips. Door verschillende kniptechnieken toe te passen in het haar creëer ik een goede coupe die past bij uw gezichtsvorm. Een kleurbehandeling met Chromatology kan uw perfect geknipte coupe versterken. Met de styling en de daarbij behorende styling producten van System Professional of WeDo geef ik uw coupe de juiste accenten en stevigheid zodat u van de styling een aantal dagen plezier kunt hebben. 

Een goede verzorging van het haar om de kwaliteit, gezondheid en houdbaarheid van uw haar op peil te houden eindigt natuurlijk niet bij het verlaten van de salon. Tijdens de behandeling geef ik u graag styling tips en advies over de juiste verzorging en styling producten voor uw haar tijdens thuisgebruik. 

Karin Meijs
Topstyliste & eigenaresse